ΑΤΤΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

αττικό οφθαλμολογικό κέντρο

Project Details

CLIENT

DATE

IN

SKILLS

LINK

PROJECT DESCRIPTION

Το ΑΤΤΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ λειτουργεί στη Νέα Ερυθραία και στο Μαρούσι. Βρίσκεται σε έναν άνετο και πολυτελή χώρο και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καλύπτουν τις όποιες οφθαλμολογικές απαιτήσεις και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ασθενή σε όλο το φάσμα των οφθαλμικών παθήσεων.

Η πλήρης τεχνολογική υποδομή και ο εξοπλισμός του με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς διασφαλίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενειών του οφθαλμού.

Η ανεκτίμητη αξία της διαπροσωπικής σχέσης Ιατρού – ασθενούς, ο σεβασμός στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ασθενών μας, η σωστή ενημέρωση και η παροχή συμβουλών υγείας αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

Σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, εμείς έχουμε ως στόχο να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και ολοκληρώμενες υπηρεσίες της ιατρικής επιστήμης, με υπευθυνότητα, ευαισθησία και κατανόηση προς τους ασθενείς μας.